Segítünk ! Hívjon most !
+36 20-448-22-33
+36 22-503-817


SALGÓ polc, csövázas állvány rendszer, műanyag konténer, láda doboz fém szekrény

Home Állványrendszer Bejárható

Bejárható (Drive-In) raklapos állványrendszersoros_raklap_raktari_allvany

palette_stock_rack

raklapos_allvanyok


Az APR12 drive-in ipari állványrendszer ideális megoldás a rendelkezésre álló hely maximális kihasználására.
A rendszer több munkafolyosóval rendelkezik, ahonnan a rakatok elérése és elhelyezése egyszerű és könnyű, a folyosók mérete szerint alakítható.
A folyosók lehetőséget biztosítanak a rakatok LIFO (last in - first out) rendszer szerinti raktározáshoz. A mobil állványrendszerrel kiegészítve kiváló megoldás pl. hűtőházaknak.


A Drive-in raklapos állványrendszer tagja az APR12 nevű termékcsaládnak. Az "APR12" név az "ARMES PALLET RACK" (Armes Raklapos Állványrendszer) rövidítése, a 12-es szám pedig a tizenkétszer hajlított lábprofilokra utal. Az APR12 termékcsaládon belül az Armes több típust fejlesztett ki, amelyek a kis, közepes vagy nehéz raklapterhelést bírnak el.

Az összes típusnál megegyezik a láb profilok formája és kidolgozása, csak eltérő méretekkel és vastagsággal, amelyek megfelelnek a különböző terhelési elvárásoknak, kielégítik a vevő igényeit és a legoptimálisabb megoldást biztosítják.

A lábprofil központi erősítő bordával ellátott. A gerenda összekötőin fülek találhatók, amelyek a lábprofilon elhelyezett lyukakba illeszkednek. Az U alakú formának köszönhetően - amely körbe fogja (átöleli) a lábprofilt és a központi erősítő bordába csatlakozik - a tökéletes illeszkedés garantált.
A raklap egy horganyzott vezetősínre helyezhető, ami a vázra rögzített. A rendszer stabilitása vízszintes és függőleges merevítő elemekkel növelhető, ennek köszönhetően nincs szükség merevítő vázakra, így a munkafolyosók mérete és száma tetszés szerint alakítható.

A számtalan kiegészítő elemnek köszönhetően az Armes raklapos állványrendszerei minden igényt kielégítenek. Az Armes olyan állványrendszereket tervez és gyárt amelyek hűtőházakban, szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is biztonsággal telepíthetők és üzemeltethetők, ugyanakkor önellátó, automata vagy bármely más típusú raktárakban működtethető.


 

Akciós ajánlatok

ABEXA Kft.


Ügyfélszolgálat:
H-8000 Székesfehérvár, Babér út 20.
(Alba Ipari Zóna)
Tel./Fax: 06 22 503 817,  06 22 503 818
Mobil: 06 20 448 22 33,
Web:
www.abexa.hu,
E-mail:
abexa@abexa.hu

Nyelv választás

VirtueMart Random Products


VirtueMart Top Ten Products


free streamingfree streaming