Segítünk ! Hívjon most !
+36 20-448-22-33
+36 22-503-817


SALGÓ polc, csövázas állvány rendszer, műanyag konténer, láda doboz fém szekrény

Home Állványrendszer Görgős átfutó

Görgőpályás raklapos állványrendszersoros_raklap_raktari_allvany

palette_stock_rack

raklapos_allvanyok


Ez a rendszer ideális megoldás a sűrűn tárolt termékek raktározására, ahol a Drive-in rendszer nem megfelelő.

A GRÁ lehetővé teszi a menedzsment számára a FIFO (first in - first out) rendszer szerinti raktározást, valamint a romlandó és szavatossági idővel rendelkező áruk tárolására is kiváló.

Annak ellenére, hogy a GRÁ egy "átgördülő" raktározási rendszer egy töltési és egy kiszedő oldallal, a szerkezeti tulajdonságai biztosítják a maximális stabilitást. A görgőpályák sebességszabályozóval felszereltek, ennek megfelelően a rakatok mozgása egységes, a súlyoktól és méreteiktől függetlenül. A Görgőpályás Raklapos Állványrendszer tagja az APR12 nevű termékcsaládnak.

Az összes típusnál megegyezik a láb profilok formája és kidolgozása, csak eltérő méretekkel és vastagsággal, amelyek megfelelnek a különböző terhelési elvárásoknak, kielégítik a vevő igényeit és a legoptimálisabb megoldást biztosítják.

A lábprofil központi erősítő bordával ellátott. A gerenda összekötőin fülek találhatók, amelyek a lábprofilon elhelyezett lyukakba illeszkednek. Az U alakú formának köszönhetően - amely körbe fogja (átöleli) a lábprofilt és a központi erősítő bordába csatlakozik - a tökéletes illeszkedés garantált. A GRÁ APR12 rendszer keretekből, gerendákból, távtartókból és görgőpályákból áll.

A számtalan kiegészítő elemnek köszönhetően az Armes raklapos állványrendszerei minden igényt kielégítenek. Az Armes olyan állványrendszereket tervez és gyárt, amelyek hűtőházakban, szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is biztonsággal telepíthetők és üzemeltethetők, ugyanakkor önellátó, automata vagy bármely más típusú raktárakban működtethető.


 

Akciós ajánlatok

ABEXA Kft.


Ügyfélszolgálat:
H-8000 Székesfehérvár, Babér út 20.
(Alba Ipari Zóna)
Tel./Fax: 06 22 503 817,  06 22 503 818
Mobil: 06 20 448 22 33,
Web:
www.abexa.hu,
E-mail:
abexa@abexa.hu

Nyelv választás

VirtueMart Random Products


VirtueMart Top Ten Products


free streamingfree streaming