Segítünk ! Hívjon most !
+36 20-448-22-33
+36 22-503-817


SALGÓ polc, csövázas állvány rendszer, műanyag konténer, láda doboz fém szekrény

Home Miért mi ?

Miért válasszon bennünket ? Szolgáltatásaink


Helyszíni felmérés
Tanácsadás
Helyszíni felmérés Díjmentesen elmegyünk az ország egész területén raktározási feladatának a segítésére. Munkatársaink időpont egyeztetés után személyesen beszélik meg a részleteket. A felmerülő igény pontosítás és tanácsadás után készítjük el a szükséges terveket és ajánlatunkat. Tanácsadás Személyesen tartjuk a kapcsolatot, hogy Több, mint 10 éves tapasztalatunk által hatékonyan tudjunk segíteni a raktározási feladataiban.


Tervezés
Árajánlat készítés
Tervezés Raktári raklapos állvány és más feladatra szánt állvány igények felmérése után megtervezzük az állvány rendszerét. Önnek nem kell rajzolnia. Hívjon bennünket a tárolási projekt elején, hogy kezdetektől segíthessünk.

Árajánlatkészítés Ajánlatunkat elkészítjük minden kötelezettség nélkül. Változó igények esetén gyorsan reagálunk. Az állványrendszer vagy a polcrendszer kivitelezésére, külön kedvező ajánlatot adunk. 


Kiszállítás
Kivitelezés
kiszallitas Az ország egész területére kedvezményesen vagy  ingyenesen mennyiségtől függően kiszállítjuk a megrendelt termékeket. Külföldi szállítást is vállalunk, amelyre ajánlatot adunk.
Kivitelezés Több éves szerelési tapasztalattal szereljük állványainkat. Alvállalkozóinkkal nagyobb raktárrendszereket is rövid határidővel kivitelezzük.


Raktár
Garancia
Raktározás Gyakran rendelt állványokból, kiegészítőkből nagy raktár készlettel rendelkezünk. Nem kell heteket várni a szállításra megrendelőinknek. Telephelyeinken, akár személyesen is átveheti a termékeket. garancia Raktári állványaink minden esetben rendelkeznek gyártói megfelelőségi nyilatkozattal. Rendelkezésre bocsátjuk az (ÉME) Építőipari Műszaki Engedélyt. 1-3 év garanciát adunk termékeinkre.

 

Akciós ajánlatok

ABEXA Kft.


Ügyfélszolgálat:
H-8000 Székesfehérvár, Babér út 20.
(Alba Ipari Zóna)
Tel./Fax: 06 22 503 817,  06 22 503 818
Mobil: 06 20 448 22 33,
Web:
www.abexa.hu,
E-mail:
abexa@abexa.hu

Nyelv választás

VirtueMart Random Products


VirtueMart Top Ten Products


free streamingfree streaming