Segítünk ! Hívjon most !
+36 20-448-22-33
+36 22-503-817


SALGÓ polc, csövázas állvány rendszer, műanyag konténer, láda doboz fém szekrény

Dimax lemezpolcos állványrendszer


dimax_polc

palette_stock_rack

raklapos_allvanyok


A DIMAX a könnyű, és közepesen nehéz teherigények támasztotta számtalan raktározási probléma számára jelent megoldást. A DIMAX polcos állványrendszer különösen olyan betárolási egységek tárolására alkalmas, amelyek nem raklaposak, továbbá a kézi be-, és kitárolásra (picking), valamint természetesen a DIMAX-elemekből olyan kivitelű raktárrendszerek is megvalósíthatóak, amelyek kiszolgálása szállító-eszközökkel történik.
A variálható DIMAX polcrendszer fő építőelemei a keretek és polcok. A keretek képezik a struktúra függőleges vázát, a polcok szolgálnak vízszintes építőelemként a töltési egységek felvételére.

dimax_polc

A DIMAX olyan fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a barázdált, zárt profilú lábak, vagy a különleges láb-polc összekötőelemek, amelyek magas strukturális merevséget, és megemelt terhelhetőséget biztosítanak a biztonsági előírások betartása mellett.


dimax_polc

A polcok patentolt "Z" formájú profilja révén a DIMAX polcrendszer rendkívül sokoldalú felhasználását teszi lehetővé, miközben a vízszintes összekötők, és a különges formájú polctartó elemek a rendszer megemelt stabilitását kölcsönzik.Kiegészítő alkatrészek egész sorozatával felszerelve a legkülönfélébb igényeknek is megfelel, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen összeszerelhető.

Az eltolható polcokhoz is a DIMAX jelenti az ideális megoldást, amely alkalmazkodik a szűk raktárak támasztotta igényekhez, és nagyobb méretű struktúrák megépítését is megengedi.


A lábak vízszintes összekötőelemek segítségével állnak össze keretekké. A különleges kialakítású vízszintes összekötők garantálják a struktúra stabilitását. A keretekre függesztve kerülnek rögzítésre a Z-formájú merevítésekkel ellátott polcok.


A polcok igény szerint szállíthatóak festett, illetve horganyzott kivitelben, sima, vagy perforált formában. Szükség esetén a polcok terhelhetősége alátétrudakkal lényegesen megnövelhető Az ötletesen kialakított polctartó elemek kötik össze a lábakat a polcokkal, rendkívüli stabilitást kölcsönözve a rendszernek. Tartozékelemek egész szériája áll rendelkezésre, hogy a legkülönfélébb követelményekhez is igazodjon a rendszer. A polcelemek szállíthatóak tárolórekeszes kivitelben, vagy könnyen behelyezhető függőleges elválasztó lemezekkel, hátoldali és oldalfali lemezekkel.

dimax_polc

 

Akciós ajánlatok

ABEXA Kft.


Ügyfélszolgálat:
H-8000 Székesfehérvár, Babér út 20.
(Alba Ipari Zóna)
Tel./Fax: 06 22 503 817,  06 22 503 818
Mobil: 06 20 448 22 33,
Web:
www.abexa.hu,
E-mail:
abexa@abexa.hu

Nyelv választás

VirtueMart Random Products


VirtueMart Top Ten Products


free streamingfree streaming